0

Diffusia Verde.

Och allt som ekar i mitt huvud ikväll
är tanken på allt han sagt,
dämpad belysning i sprittyngda rum
och han dansar nära någon annan.
0

FREDAGSMONSTRET

19:44. Jobbet. Borde gå hem. Fläktarna brusar ikapp med mitt knappande från tangentbordet och studentförbundets styrelsemöte i rummet intill. Jobbar på en inlämning om PR-verktyg parallellt med en festivalturné där ingen jag försöker kommunicera verkar vilja vara mottaglig. Hetsäter choklad. Och chipsen som Zara lämnade kvar på sitt skrivbord.

Och varenda jävel jag känner postar bilder på skaldjursplatåer och vitt vin och filmkvällar i mjuka soffor och high heels all over the place och discokulor och sminktutorials och hängselprydda talhållare med rosiga kinder.

Mm, fredag.
0

Om någon vet var man beställer Hermione Grangers tidvändarklocka, hör gärna av er. Omgående.

Möttes av våren i Stockholm när jag återvände efter ett par dagar i Småland. Ikväll ska jag på Finest Awards (!) med Mathilda, imorgon på Backstreet Boys (!) med Amanda och på lördag kommer vi "fira" att Amanda åker till Paris i tre månader (!). Emellan allt det här kommer vi ha valsimuleringsdag med jobbet och dessutom ska min andra inlämning in i skolan.
På något jävla vis måste jag alltså lyckas tämja tiden och/eller bemästra tidsmaskinsbyggandets ädla konst - för det här, det kommer fan inte gå ihop.
(Låtsas vi. Snälla. Allt kommer lämnas in i tid. Jag är ett geni. Jag behärskar allt kaos i världen.)